Velkommen til Gymnastikforeningen Møldrup

J U B I I ..  E R   I   K L A R?

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at vi fra uge 9 igen kan tilbyde træning på udvalgte hold i gymnastikforeningen Møldrup ¿

Vi læner os hele tiden op af de anbefalinger der kommer fra DGI og DIF og vi vil løbende justerer vores tilbud. 

Grundet en meget anderledes sæson kan alle, allerede betalende medlemmet deltage frit på de hold der tilbydes i foråret - har du ikke betalt for at gå på et hold i denne sæson kan du også deltage på udendøresholdene mod betaling pr gang. 

Vi vil løbende lægge informationer op her på siden, om hvilke hold der køre, hvor og hvornår og hvordan du skal forholde dig ved ønske om deltagelse ¿ hold øje med begivenheder ¿

Vi er ovenud lykkelige for, at kunne komme lidt i gang igen ¿

Har i spørgsmål, så kontakt os endelig ¿

 

Bestyrelsen, Gymnastikforeningen Møldrup

 

 

Sæsonen 20/21 er godt i gang - Vi er taknemmelige for at se så mange. Dejligt I har lyst til bevægelse og socialt samvær i foreningen.

 

 

Covid-19: Vi holder os løbende opdateret ifht. restriktioner samt anbefalinger ifht at afvikle hold i foreningsregi. Vi takker for jeres forståelse på forhånd.

 

                                                           

 

 

For at tilmelde dig skal du være oprettet som medlem. Derefter skal du klikke på login og logge ind medlems nr. og fødselsdato. Du kan nu under fanen "Hold" vælge det hold du ønsker at tilmelde dig.

Hvis du tidligere har været aktiv i foreningen er du måske allerede registreret med medlems nr. og fødselsdato i vores system og du vil kunne logge ind ved hjælp af disse oplysninger.

HUSK at logge ind med dit barns medlems nr. og IKKE med dit eget, hvis det er barnet der skal tilmeldes.

Det er vigtigt for både dig og os at dine kontaktoplysninger er korrekte og du skal derfor når du er logget ind klikke på fanen "rediger mine oplysninger" for at tjekke dine oplysninger.

Hvis du ikke har været aktiv i foreningen før eller du ikke kan logge ind med navn og fødselsdato skal du oprette dig som nyt medlem via fanen "Nyt medlem".

Har du udfordringer med tilmeldingen, så kontakt Lone Hauris på 2236 3146 eller mail lone@talsnedkeriet.dk.

OBS - vedr. tilmelding

Vores login er blevet ændret. Du skal nu bruge dit medlemsnr. og din fødselsdato for at logge in. Da du af gode grunde ikke kender dit medlemsnr. skal du klikke på "glemt login" og indtaste din mailadresse. Hvis du er registreret i vores system med mailadresse, vil du i løbet af kort tid modtage dine login-oplysninger pr. mail.

Er du ikke registreret skal du oprette dig som nyt medlem.

 

Løbeklubbentilmelding/betaling til løbeklubben sker ved at indbetale 150 kr til 7396 3050 425 222, husk navn på indbetaling

Cykelklubben: Følg med på facebook eller kontakt Linda Alberten eller Susanne Thoft.

 

 

 

Af og til sender foreningen nyhedsmails ud. Hvis du ikke har modtaget mail og gerne fremadrettet vil modtage mails fra foreningen, så gå ind på "rediger mine oplysninger" og tilføj din mailadresse. (Du skal være oprettet som medlem og være logget in for at kunne gøre dette.)

 

*************************************************************************************************

 

 

 

 

 

 

Få et overblik over alle de mange muligheder DGI giver dig - lokalt i midtjylland  www.dgi.dk/Midtjylland