Hjælpeinstruktører

En hjælpeinstruktør skal være en hjælp for instruktøren og skal lære af de aktiviteter instruktøren sætter i gang. Efterhånden vil hjælpeinstruktøren måske få nogle små opgaver som han/hun skal stå for til træningen - alt dette aftales indbyrdes mellem instruktør og hjælpeinstruktør.

UNG HJÆLPEINSTRUKTØR

I Gymnastikforeningen Møldup kan du blive hjælpeinstruktør fra 7. kl. og opefter. Alle hjælpeinstruktører mellem 7. og 10. kl. bliver tilbudt et hjælpeinstruktørkursus for at blive klædt på til opgaven og for at møde jævnaldrende hjælpeinstruktører.

VOKSEN HJÆLPEINSTRUKTØR

Alle kan blive hjælpeinstruktør - også forældre! - Som voksen hjælpeinstruktør vil der ofte blive tilbudt et hjælpeinstruktørkursus for forældre/voksne eller evt. et inspirationskursus inden for spring, rytme eller noget helt tredje alt afhængig af hvilke interesser man har.

Gymnastikforeningen Møldrup, Formand Lotte Glerup Nielsen, Hørup Møllevej 9, 9632 Møldrup

Mobilnr.: 2982 4503, mail: lotteglerupn@gmail.com