Spire

I Gymnastikforeningen Møldrup tilbyder vi børn fra 5. - 6. kl.at blive "spire" i foreningen. En "spire" vil typisk være en person, der på sigt kunne tænke sig at blive hjælpeinstruktør og instruktør i foreningen.

Udgangspunktet vil være at "spiren" deltager i eventuelle planlægningsmøder og i den daglige træning, men at "spiren" derudover ikke står med noget ansvar for hverken hold eller gymnaster.

"Spiren" vil i løbet af efteråret komme på et spirekursus sammen med jævnaldrende for at blive klædt på til opgaven - og ikke mindst for at få en god oplevelse sammen med lokale og jævnaldrende fra andre foreninger.

Hvis du tænker at det er noget for dig, så kontakt Lotte Glerup Nielsen på mobil 2982 4503 eller på mail lotteglerupn@gmail.com for nærmere info.

Gymnastikforeningen Møldrup, Formand Lotte Glerup Nielsen, Hørup Møllevej 9, 9632 Møldrup

Mobilnr.: 2982 4503, mail: lotteglerupn@gmail.com