Velkommen til Gymnastikforeningen Møldrup

                       

Sæsonen 20/21 er småt ved at være på plads. Vi står klar med aktiviteter for alle.

 

Åben for tilmelding til sæsonens hold

- Husk at du kan tilmelde dig flere hold og få rabat. Vi glæder os til at se jer til en ny sæson.

 

Akrivitetsfolderen vil blive husstandsomdelt i Møldrup, Bjerregrav, tostrup, Roum om omegen i uge 33. Aktivitetsfolderen vil også være mulig at finde her og på vores facebook side.

 

Vi forventer opstart som vanligt i uge 38 (OBS at nogle få hold har forskudt opstart - dette fremgår af aktivitets folderen.)

Covid-19: Vi holder os løbende opdateret ifht. restriktioner samt anbefalinger ifht at afvikle hold i foreningsregi. Vi takker for jeres forståelse på forhånd.

 

 

                                                                   

   Jamen hov stop ….

                              Det er jo dig vi mangler!

 

Vi mangler din hjælp på følgende hold:

Puslige (3-6år):

Om holdet: Puslingeholdet er et hold for 3-6årige børn. Her er der fart over feltet, bevægelse, glæde, fjoller og gode venner.  Sanser, motorik og venskaber dyrkes.

Instruktørteamet: Julie (mange års erfaring som hjælpeinstruktør), Amanda, Bitte og Carolinge (har i forrige sæson været spirer på holdet og er nu klar til at være hjælpeinstruktører) og Emma (ny og spændt hjælpeisntruktør) samt en voksenhjælper (som har børn på holdet)

Din opgave: At være med-instruktør og en voksen, men ansvar for praktiske opgave og i tæt samarbejde med Julie koordinerer ugens træning.  Vi har et hav af bøger mm og du tilbydes kurser så du føler dig godt klædt på til opgaven. Der er mulighed for sparring med tidligere instruktører og vejleder.

 

Spring 0.-3.kl.:

Om holdet: Et springglad hold. Her skal der hoppes, springes, vendes på hoved, stås på hænder og se hvad kroppen kan.

Instruktørteamet: Marcus (er lige kommet hjem fra efterskole og har stor erfaring inden for gymnastik), Anita (har været hjælpeinstruktør på holdet i forrige sæson.) og Markus (hjælpeinstruktør for 3 år på dette hold)

Din opgave: At stå for praktiske ting, hjælpe med at tage i mod en håndstand og være tilstede.

 

Kontakt Anna Mogensen på tlf. 2830 6877

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For at tilmelde dig skal du være oprettet som medlem. Derefter skal du klikke på login og logge ind medlems nr. og fødselsdato. Du kan nu under fanen "Hold" vælge det hold du ønsker at tilmelde dig.

Hvis du tidligere har været aktiv i foreningen er du måske allerede registreret med medlems nr. og fødselsdato i vores system og du vil kunne logge ind ved hjælp af disse oplysninger.

HUSK at logge ind med dit barns medlems nr. og IKKE med dit eget, hvis det er barnet der skal tilmeldes.

Det er vigtigt for både dig og os at dine kontaktoplysninger er korrekte og du skal derfor når du er logget ind klikke på fanen "rediger mine oplysninger" for at tjekke dine oplysninger.

Hvis du ikke har været aktiv i foreningen før eller du ikke kan logge ind med navn og fødselsdato skal du oprette dig som nyt medlem via fanen "Nyt medlem".

Har du udfordringer med tilmeldingen, så kontakt Lone Hauris på 2236 3146 eller mail lone@talsnedkeriet.dk.

OBS - vedr. tilmelding

Vores login er blevet ændret. Du skal nu bruge dit medlemsnr. og din fødselsdato for at logge in. Da du af gode grunde ikke kender dit medlemsnr. skal du klikke på "glemt login" og indtaste din mailadresse. Hvis du er registreret i vores system med mailadresse, vil du i løbet af kort tid modtage dine login-oplysninger pr. mail.

Er du ikke registreret skal du oprette dig som nyt medlem.

 

Løbeklubbentilmelding/betaling til løbeklubben sker ved at indbetale 150 kr til 7396 3050 425 222, husk navn på indbetaling

Cykelklubben: Følg med på facebook eller kontakt Linda Alberten eller Susanne Thoft.

 

 

 

Af og til sender foreningen nyhedsmails ud. Hvis du ikke har modtaget mail og gerne fremadrettet vil modtage mails fra foreningen, så gå ind på "rediger mine oplysninger" og tilføj din mailadresse. (Du skal være oprettet som medlem og være logget in for at kunne gøre dette.)

 

*************************************************************************************************

 

 

 

 

 

 

Få et overblik over alle de mange muligheder DGI giver dig - lokalt i midtjylland  www.dgi.dk/Midtjylland